NPACK

BABAGAN AWAKE DHEWE

Peralatan Automasi Shanghai Zhiquan Co, Ltd minangka produsen profesional saka macem-macem jinis Cairan, bubuk, tempel, mesin kemasan granular. Mesin kita digunakake kanggo digunakake saben dina-bahan kimia, kosmetik, pestisida, minyak, panganan, minuman, farmasi lan industri liyane.

Produk Utama


Rotary-Capping-Machine3

Mesin Penutup Rotasi Botol bunder Cairan

Product Product Round Bottle Rotary Capping Machine Mesin iki nggabungake botol-in, cap-sorter, cap-elevator, capping lan out-out. Struktur putar, nyekel tutup ing posisi tartamtu, stabil lan dipercaya. Ora cilaka botol lan tutup. Efisiensi capping sing dhuwur, tingkat capping sing dhuwur, lan ...

Botol-Labeling-Machine13

Pabrik Mesin Label Jars Otomatis Round

Product Product 1. Scope of Application Label differnet size bunder ing panganan, obat, kimia saben dina lan industri cahya liyane. 2. Komposisi Peralatan Kabinet listrik, Mekanisme ngirim, Piranti botol pamisah, Piranti label Roll, piranti label Brush, mesin label # #, Sistem operasi lan sistem kontrol; 3. Fitur fungsi Peralatan 1) Sistem kontrol: Gunakake merek SIEMENS ...

Mesin sabun cairan otomotik otomatis

Mesin sabun cair otomatis kanthi ekonomi

Fitur: Mesin ngisi sabun otomatik otomatik otomotif cocog kanggo ngisi cairan viskositas, kayata krim, lotion, shampoo, saus, madu, ketchup, lan cairan viscous liyane. Kontrol kanthi otomatis dening komputer (PLC), panel kontrol layar tutul. Wangun rangkep kanthi lengkap, pangisi submergence, akurasi pangukuran sing dhuwur. Fitur sing kompak lan sampurna, silinder cair lan konduksine gampang dicopot lan ...

KONTAK US

Yen Sampeyan Ana Pitakon, Mugi Ngerti. Kita Bakal Mbales Sampeyan Sajrone 12 Jam

SOLUSI

  • Kimia
  • Panganan
  • Produk Omah
  • Produk Produk Pribadi
  • Farmasi